fbpx

Cursus:
Telepathisch Communiceren 
met je kind

Vraag je je wel eens af wat er in het hoofd van je kind omgaat? 

Of... Heb je soms het gevoel dat er iets speelt bij je kind maar je kunt je vinger er niet opleggen? 

Of... Wil je ontdekken hoe je je kind (nog) sterker en duidelijker aankunt voelen? 

Of... Wil je een nog diepere connectie ervaren met je kind - minder botsingen en meer begrip?

Of... Wil je groeien als ouder, je intuïtie versterken, ontdekken waar jouw blinde vlekken zitten en je triggers blijvend oplossen?

Lees dan even verder :-)

Misschien heb je wel eens zomaar een goed idee gehad, om iets te doen voor je kind...


Een voorgevoel ergens over... 


Heel sterk het gevoel dat je iets wél of juist niet ‘moet’ doen...


Of een heel duidelijk gevoel bij een keuze die je moet maken voor je kind, wat je niet echt kunt uitleggen...


Die voorgevoelens en ideeën komen ergens vandaan


Ouders en kinderen hebben een intuïtieve connectie.

Als jij een sensitieve ouder bent dan pik je misschien al af en toe dingen op van je kind.

Uiteindelijk kun je leren om die intuïtieve connectie bewust te gebruiken.  


De volgende stap is dan telepathisch communiceren met je kind

Dát leer je in deze cursus

"

Sinds de cursus voel ik van alles intuïtiever aan, krijg bij heel veel grote en kleine beslissingen vanzelf ja/nee door. Mijn zoontje is ongeveer naar het einde toe veel rustiger en blijer, en vooral weer wat minder aanhankelijk aan mij.


Ik zou de cursus absoluut aanbevelen aan andere ouders. Heel veel waarde voor het geld. Telepatisch leren communiceren in een aantal stappen en ook nog aan jezelf werken in de tussentijd. Ik heb mijn eigen aspecten een plekje gegeven en ben weer in verbinding gekomen met mezelf. 


Ik ben verbaasd dat het zo makkelijk gaat als ik stap voor stap jouw uitleg volg!"


In 4 stappen zelf leren telepathisch communiceren

In deze online cursus leer je stap voor stap zelf telepathisch te communiceren met je kind.

Elke week krijg je een nieuwe module met uitleg-video's, meditaties, oefeningen en extra tips en inzichten.

Je ontdekt precies hoe telepathisch communiceren werkt en hoe je dat zelf kunt doen. Maar ook wat juist niet werkt en wat de valkuilen zijn.

Je zult merken dat door de weken heen je connectie met jezelf en je intuïtie steeds sterker worden.


En uiteindelijk de connectie met je kind ook.

We besteden veel aandacht aan jezelf.


Aan het vinden en oplossen van je blinde vlekken en triggers als ouder.

Je eigen oude gevoelens en ervaringen.


Omdat die zorgen voor 'ruis' op de lijn.

Door helderheid te creëren in jezelf en in je filters, wordt de connectie met jezelf en dus je intuïtie sterker en duidelijker.

En vervolgens ook je connectie met anderen en vooral met je kind.


Je gaat duidelijk onderscheiden wat van jou is en wat echt van je kind is.


Een groot bijkomend voordeel is dat veel ouders ook al snel verschil in het gedrag van hun kind merken. Kinderen worden rustiger, voelen zich meer gezien en begrepen, er zijn minder uitdagingen en minder gedrag wat jou triggert.

Wat je zult gaan merken:

  • Ontdek een nieuwe manier van contact maken en diepere verbinding met je kind

  • Ga je kind nog beter aanvoelen en begrijpen. Weet als er iets speelt en wat je kind van je nodig heeft

  •  Ontdek wat je kind jou het liefste zou willen vertellen. En ervaar een sterke intuïtieve connectie -  ook als jullie niet bij elkaar zijn
     
  • Minder ‘ruis’ in jullie connectie: minder botsingen, meer verbinding & begrip
     
  • Ontdek de blinde vlekken en triggers die je soms in de weg zitten bij het opvoeden van je kind - en hoe je die blijvend kunt oplossen. Verbreek vervelende patronen.

  • Ervaar meer balans, harmonie en rust - in jezelf, in je kind en in je huis

Veel ouders merken dat hun kinderen al snel anders beginnen te reageren, ook in het dagelijks leven. Rustiger zijn of zachter aanvoelen, zich meer begrepen lijken te voelen. 

Je kunt verhalen van eerdere cursisten onderaan deze pagina lezen. 

Hoi, ik ben Leony

Vaak pikken gevoelige mama's intuïtief al van alles op van hun kinderen.
Een sterk voorgevoel ergens over... zomaar een goed idee...

Alleen twijfelen mama's snel aan zichzelf of luisteren niet naar hun intuïtie :-)


Daarom heb ik deze cursus ontwikkeld. Niet alleen om je kind (nog) beter te begrijpen en aan te voelen, maar ook jezelf. 


Sinds 2014 heb ik in sessies met honderden kinderen telepathisch gecommuniceerd.


Als je de juiste stappen volgt en de valkuilen vermijdt, is het helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt :-)

Met deze cursus heb ik daar al honderden ouders mee geholpen!

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor jou...

Als je je aangetrokken voelt tot de cursus.

En het je leuk, interessant en/of nuttig lijkt om zelf te leren telepathisch te communiceren met je kind. 

Als je je kind (nog) beter en duidelijker wilt gaan aanvoelen en begrijpen.

Zodat je sneller weet als je kind ergens mee zit of wat je kind van jou nodig heeft.

Als je wilt ontdekken waar jouw blinde vlekken en triggers zitten als ouder.

Hoe die de relatie met je kind, of zelfs het gedrag van je kind beïnvloeden. Hoe je ze oplost. Hoe je je eigen innerlijke kind kunt helen.

Als je een (nog) diepere connectie met je kind wilt ervaren.

Zodat er minder 'ruis' in de connectie zit, je minder snel botst, elkaar meer begrijpt en aanvoelt. En je bijvoorbeeld ook makkelijk op afstand even kan 'in-checken' met je kind.

Als je toe bent aan de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling

Als je het gevoel hebt dat je verder wilt in je persoonlijke ontwikkeling, voor jezelf én als ouder.

Als je werkt met kinderen en die beter wilt gaan begrijpen.

In eerste instantie is deze cursus echt gericht op ouder en kind.
Maar voor mensen die eventueel ook een professionele interesse hebben, of andere kinderen in de privé omgeving, besteden we hier ook aandacht aan. 

Deze cursus is niet geschikt voor jou als:

Als je een magisch trucje verwacht en geen echte tijd en aandacht wilt investeren.

Ik weet dat iedereen intuïtie heeft, en dat iedereen dat kan ontwikkelen tot bewust telepathisch communiceren. Maar het is geen magisch trucje.
 
Ik help je stap voor stap. En het maakt niet uit hoe intuïtief je op dit moment wel of niet bent.

Maar je moet zelf af en toe wat tijd investeren en de meditaties en oefeningen doen.

Als je niet bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken.

We doen dat op een hele zachte, compassievolle manier.

Maar je kunt niet helder en duidelijk aanvoelen of telepathisch communiceren als je niet wilt kijken naar je eigen blinde vlekken en triggers die daarvoor in de weg zitten.

Kan iedereen leren om telepathisch te communiceren met zijn of haar kind?


Ik geloof en heb ervaren dat iedereen die dat wil dat kan.


Als je je aangetrokken voelt tot het onderwerp en het graag zou willen kunnen, dan is dat een goeie indicatie dat je het ook kan leren. Dat is mijn ervaring in ieder geval.

"

De 1e keer dat ik energetisch knuffelde met mijn zoontje was voor mij emotioneel...

Ik vond het een hele fijne duidelijke cursus... met genoeg informatie, duidelijk uitgelegd. Er was genoeg tijd om te oefenen... Ik kon soms niet wachten om met de nieuwe module te beginnen! Echt heel fijn, ik wist niet goed wat ik kon verwachten... maar ik vond het meer dan goed!! 


Sinds de cursus merk ik dat het zowel bij mezelf als bij mijn zoon positief veranderd is. Als er wrijving is kan ik er nu makkelijker doorheen ademen...en het ‘laten’. Aan mijn zoontje merk ik dat hij relaxter is.. Ik ben heel blij dat ik me heb aangemeld voor de cursus... Echt super bedankt voor de mooie cursus je uitleg, en openheid."

Patricia 


Praktische informatie

Je kunt je t/m 5 februari aanmelden voor de cursus


De cursus is online met video's, audio opnames, meditaties en oefeningen.
Je kunt alles zelf thuis doen in je eigen tijd en tempo.

Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module.

Met uitleg-video's, meditaties, oefeningen en extra aanvullende tips en inzichten.


In totaal duurt de cursus 6 weken.


Je houdt levenslang toegang tot de cursus na afloop. 


Dit is een eenmalige live ronde van deze cursus en inschrijving sluit op 5 februari!

Als je graag mee wilt doen kun je je tot uiterlijk 5 februari aanmelden.

Wat andere ouders zeggen:

Ervaringen van ouders die de cursus al gevolgd hebben

"

Wat een ervaring. Tranen stroomden over mijn wangen van liefde voor mijzelf, mijn zoon en dochter. Aan het einde van de meditatie wist ik zelfs nog contact te maken met mijn dochter waar ik een hele moeilijke band mee heb. Het gevoel van de energie die loskwam tussen ons drieën was intens. Nothing but love."


"

Ik kan niets anders zeggen dan: 'Wat een waardevolle cursus'. Zoveel herkenning.. een gevoel van ontroering zelfs, alsof bepaalde stukjes eindelijk op zijn plek vallen. En dan de oefeningen.. Wauw.. wat een bijzondere uitgebreide meditatie. Ik merk dat het steeds beter lukt om ook bij drukte om me heen bij mezelf te komen en intuïtief contact te hebben met mijn zoon!"


"

Vandaag ging het bij mij al stukken beter! Wat me opvalt sinds ik gestart ben met de meditaties, is dat mijn zoon juist heel erg het contact met me opzoekt, uitspreekt wat hij voelt en wat hij van me vindt: zo mooi 😊 Het gevoel dat er nu al minder ruis op de lijn zit!"


Doe je ook mee?

Je kunt je uiterlijk tot 5 februari aanmelden.


De cursus is online dus je kunt alles zelf thuis doen in je eigen tijd en tempo.

Als je je aangemeld hebt houdt je levenslang toegang tot de cursus.


Je kunt je nu nog aanmelden voor de Early Bird Prijs:

244,00 EUR  €198,-

Als je je aangetrokken voelt tot de cursus en toe bent aan een nieuwe stap in je persoonlijke ontwikkeling, voor jezelf én als ouder voor je kind... 


=> Klik op de gele knop hieronder om je aan te melden.

Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Early Bird prijs:

244,00 EUR  €198,-

(eenmalige betaling)

Betaal je liever in 4 maandelijkse termijnen van €49,50?
Klik op de gele knop hierboven en selecteer de optie: '4 maandtermijnen'

Meer ervaringen van andere ouders:

"

Wat een feest van herkenning en stukjes die op hun plek vallen. De meditaties zijn relaxed en goed te volgen. De kwaliteit, duidelijkheid, helderheid, opzet en informatie was bijzonder goed. Dit was wel echt super om te doen. Gewoon in je eigen tempo, eigen momenten én een facebookclub met vele uitwisselingen.


Echt super bedankt Leony, ook voor je reacties en het laten zien dat je er echt bent voor iedereen en dat je meekijkt, luistert en reageert. De cursus brengt je echt heel erg veel. Heel veel waardevolle inzichten die veel geluk en rust geven in je gezin.

Willeke 


"

Ik was nieuwsgierig geworden naar de telepathische communicatie. Ik denk dat ik me meer kan ontwikkelen op dit gebied en had vertrouwen in jouw manier van kennis overbrengen.

Ik vind de kennis die je deelt heel logisch en inzichtelijk (vooral van de aspecten).


Vanuit mijn werk als psycholoog herken ik veel maar toch is dit een veel meer spirituele benadering en dat spreekt mij aan. Ik denk dat ik voor mezelf de stappen leren om bij jezelf te komen en contact te maken met je kind het meest waardevol vind. Dus eigenlijk de hele cursus ;) 


Mooi en leerzaam! Je warme betrokkenheid voel je erdoorheen. Ik vind het heel mooi dat ik tot een inzicht ben gekomen over mezelf dat ik niet wist terwijl ik al erg zelfbewust ben.

Ik merk dat het me helpt als ik bij mezelf blijf door die oefeningen te doen. Het lijkt of mijn zoontje me aan het bedanken was steeds door me uit het niets te knuffelen of te zeggen dat hij me lief vindt.

Anja 


"

Ik vond de cursus heel goed. Vooral omdat je je eigen tempo kan bepalen en makkelijk tussen de modules kan switchen. Dankzij de cursus heb ik beter contact in het dagelijks leven. Ik ben mezelf beter gaan begrijpen. Het hoofdstuk over alle aspecten was voor mij een echt aha moment. Dingen waarvan ik dacht dat die al opgeruimd waren kwamen weer te voorschijn. Ook de eerste module waarin gesproken word over de gelijkwaardige zielen maakte heel veel duidelijk.


Door intensief aan mezelf te werken voelde ik dat mijn zoontje ook veel rustiger en duidelijker naar mij toe werd. Sinds de cursus merk ik dat ik bewuster met beide kinderen bezig ben. Ik houd rekening met mijn aspecten en kan beter met mijn emoties overweg.


Dankjewel voor deze intensieve mooie cursus. Ik heb weer mogen groeien, stapjes vooruit mogen zetten en mijn kinderen in hun volle licht mogen voelen.

Babs 


"

Wat een interessante module (4) zeg... Ik vind het ook heel bijzonder om te zien hoe mijn omgeving reageert. Afgelopen weekend kwam mijn "ik voel me in de steek gelaten/ongehoord" aspect omhoog en nadat ik alle emoties gevoeld had kreeg ik spontaan mailtjes, telefoontjes en bezoek van mensen (die ik al heel lang niet gezien of gesproken had) die met dat aspect samen hangen vanuit mijn kindertijd of mensen waardoor ik ontzettend veel liefde voelde. Mooi om zo de uitwerking te zien!


"

Het meest waardevolle in de cursus was voor mij het gericht oefenen met de meditaties en vrijwel direct effect zien en voelen. De praktische benadering van de cursus die tegelijkertijd veel ruimte biedt voor andere ervaringen, waardoor ik dichter bij mezelf gekomen ben en beter leer luisteren naar mijn lichaam/gevoel.


Jouw positieve instelling (openheid en eerlijkheid) waardoor ik niet het gevoel krijg te falen als moeder/persoon. Het klankbord op Facebook, waar ik veel uit de reacties van anderen heb geput (support en verbondenheid). Het raakt me allemaal enorm en vult me met dankbaarheid!! 


De cursus is een goeie afwisseling tussen de referentiekaders /achtergrondinformatie en de meditaties. Sinds de cursus merk ik dat ik nog fijngevoeliger ben dan ik al was. Ik heb meer focus, inwendige rust, ben minder fluffy in mijn energieveld. Ik ben me bovendien erg bewust dat ik op de juiste weg zit.


Ik raad de cursus zeker aan voor mensen die wat meer spiritueel in het leven staan of in elk geval daarvoor open staan, juist omdat het zo praktisch is en wat mij betreft helemaal niet zweverig!

Renske 


"

Ik deed mee aan de cursus voor mijn persoonlijke ontwikkeling en groei. Sinds de cursus merk ik bij mezelf vooral dat ik rustiger ben. Dagelijks me gronden en bij mezelf komen, voelt heel goed.


Bij de kinderen voel ik sneller aan wat de behoeftes zijn. De cursus verhelderd veel. De video’s zijn fantastisch! Oefeningen en meditaties waren heel duidelijk. Ook heel fijn om op Facebook terecht te kunnen bij jou en de andere cursisten.


"

Afgelopen zondag de meditatie uit week 3 nogmaals gedaan en zooooo'n mooie ervaring gehad. Ik heb flink wat afgeknuffeld met mezelf hahaha, en voelde dat ik net zoveel van mezelf mag houden als ik van mijn kinderen houd en het voelde alsof mijn jongste dochter dat tegen me zei. Krijg nog tranen in mn ogen als ik er aan denk <3


"

Alles was even waardevol! Hele nuttige en praktische tools. Ook de meditaties heel prettig. Mijn aspectjes en triggers herkennen en erkennen. Liefdevol naar mezelf zijn precies zoals ik ben in plaats van een perfecte moederrol nastreven. Alles wat ik wilde weten is ook aan bod gekomen. 


Sinds de cursus lukt het steeds beter om elke dag bij mezelf te komen. Ja/ nee voelen merk ik ook beter op in mijn lichaam. Ik merk dat ik meer ruimte geef aan de kids bij 'lastige' emoties. 


De cursus brengt zoveel in gang. Het helpt echt om dichter bij jezelf te komen, meer liefde voor jezelf te leren voelen, precies zoals je bent. Om van daaruit ook te connecten met je kind/ziel is fantastisch. De oefeningen zijn gewoon heel praktisch. De opbouw van de cursus ook. Wat ik ook super vind, is dat ik toegang blijf houden tot de cursus en de Facebookgroep. Heel waardevol!


"

Lieve Leony, wat een enorm waardevolle cursus! Wat een talent!! Wat een inzichten heb jij! Een groot geschenk!! Sinds dat ik mama ben zocht ik hiernaar! Ik ben enorm blij jou gevonden te hebben!! Mijn dank is oneindig!! 


"

Sinds de cursus sta ik steviger in mijn schoenen, heb meer geduld en luister beter door oprechte aandacht. Mijn dochter is rustiger en zekerder geworden. Ik heb ontdekt dat ik al veel meer weet dan ik me besef. Het intuïtief bezig zijn, was voor mij nog een wirwar. Door jouw duidelijke en simpele uitleg begrijp ik nu het waarom en hoe en kan ik het allemaal beter verklaren, waardoor ik me hier veel zelfverzekerder in voel.


Fijn dat je overal praktijkvoorbeelden bij gebruikt. Ik vind het heel knap hoe je simpele bewoording kunt geven aan onbewuste ingewikkelde dingen. Dit maakt het toegankelijk en geeft tevens de diepgang waar (gevoelige) mensen naar zoeken.

Rubya 


"

Sinds de cursus heb ik sneller helder wat iets van mij is of de ander, waardoor alles er gewoon mag zijn. En dat geeft rust, zachtheid en liefde :-) Bij mijn kinderen merk ik ook een bepaalde manier van rust. En heb ook het gevoel dat ze zich meer gehoord voelen wanneer ze hun gevoel of emotie uiten. Ze worden vaak weer sneller rustig wanneer ik hun gevoel benoem en er ruimte aan geef.


De cursus is een "eye opener" en geeft veel inzicht, gevoel van herkenning en bevestiging. Het geeft ook rust en een liefdevol gevoel. En een gevoel van dat het klopt wat je verteld in de cursus.

Siebrich 


"

Ik heb altijd interesse gehad in telepathisch communiceren. Ik voelde dat ik bij jou enorm goed op mijn plek zou zitten; de taal die je spreekt voelt als een warm bad en geeft veel herkenning.


Sinds de cursus heb ik meer inzicht in mijn aspectjes, zelf liefde, inzicht en handvatten bij het telepathisch communiceren. Ik merk meer rust in mezelf en meer vertrouwen en helderheid in mijn eigen intuïtie. Ook heb ik meer contact met de kinderen.


Alleen al de videos vond ik enorm leerzaam en kostbaar. De meditaties erbij maken het als een cadeautje voor jezelf.

Marcia 


"

Sinds de cursus merk ik dat ik zachter ben naar mezelf. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en dichter bij mezelf gekomen. De oefeningen en meditaties zijn duidelijk en goed te volgen. Ik heb al een aantal mooie ervaringen. Geweldige momenten van liefde waren dat! Ik ben blij dat ik heb deelgenomen. De cursus is het geld dubbel en dwars waard.

Mirella 


"

Sinds de cursus merk ik dat ik mijn energie bij me kan houden en ook de rustige mama kan zijn. Bij andere kinderen gaat dat doorgaans vanzelf en bij mijn eigen kinderen werd ik heel snel hun emotie. Ik voel meer vrijheid. Vooral emotioneel. Lekker in je eigen bubbel blijven, aspectjes aandacht geven en dan terug naar de dingen die op het programma staan.

De meditaties vond ik heerlijk. Alleen jouw stem horen was vaak al voldoende. Super muziek op de achtergrond. Kon de visualisaties goed maken door jouw begeleiding.


De cursus is in één woord: GEWELDIG. Verheugde me iedere week weer op de nieuwe module. Heb mezelf weer een beetje beter leren kennen. Lichtheid en gevoelens van geluk en tevreden zijn kwamen geregeld naar voren. Fijne afwisseling tussen informatie en oefeningen. Goed te overzien. Toepasbaar op ieder niveau. Het effect is vrijwel meteen merkbaar.


"

Ik heb de cursus als een echt kado ervaren, voor zowel mijzelf als mijn gezin. Het was af en toe wel heftig, maar daardoor ben ik wel weer dichterbij bij houden van mijzelf gekomen. En daardoor ook weer dichterbij mijn kinderen en man gekomen.


Ook heb ik het gevoel dat mijn intuïtie weer een boost heeft gekregen en ik ben er nog meer van overtuigd geraakt om te vertrouwen op mijn gevoel. 


"

Sinds de cursus merk ik veel meer rust, meer acceptatie van mezelf en mijn kind. Het ervaren van een ander niveau dan de uiterlijke zaken. Ik heb dit al eerder gevoeld maar nu heb ik de bevestiging daadwerkelijk.


De meditaties zijn heel goed te volgen, een thuiskomen bij de rust en de woorden. Een feestje om ermee bezig te zijn. de meditaties zijn zo heerlijk rustig ingesproken, precies goed en heerlijk om in je lichaam te zakken…


Het is een ontzettende boeiende cursus en ervaring en ik heb veel van mezelf kunnen ervaren en dichterbij mijn kern gekomen en daar naar gaan leven. Ook het continue erbij zijn van jou Leony geeft een ontzettende houvast en heerlijke energie. Fantastisch en motiverend.


Het zijn geweldige tools en op een simpele manier uitgelegd wat ontzettend goed binnenkomt. Voor iedereen te volgen en er zijn gelijk veranderingen.

Sheila 


"

Sinds de cursus merk ik in moeilijke situaties dat er vaak meer ontspanning is gekomen. Bij mezelf merk ik dat er steeds meer laagjes naar boven komen om te helen en ik krijg gemakkelijker inzicht in hoe dit samenhangt met mijn zoontje.


Een stukje groei in mijn persoonlijke ontwikkeling en de invloed die de meditaties kunnen geven op verschillende situaties vond ik heel waardevol.


De inhoud van de cursus is perfect. Voor mij mag er nog wel een paar weken bij, maar ik denk dat het qua spanningsboog voor de meeste mensen wel goed is. Ik hou heel erg van begeleidende meditaties en ik vind je stem erg prettig, dus voor mij was dit echt een bonus. 


Ik vond het ook heel erg fijn dat er met je meegekeken kan worden en je dingen kunt delen/meelezen met medecursisten. Dit maakt het voor mij net een stukje waardevoller en leerzamer.


Als je geïnteresseerd bent in persoonlijke groei in combinatie met je kind(eren) is de cursus zeker een aanrader.


"

Ik deed mee aan de cursus om contact te kunnen maken met mijn kinderen maar ook met andere kinderen in een soort coach sessie. Sinds de cursus merk ik dat de kinderen rustiger zijn en kan ik me meer openstellen…


De meditatie om je eigen energie terug te roepen en energie van anderen neutraal terug sturen was voor mij nieuw en heel waardevol! De cursus is duidelijk, heldere uitleg, mooi geïllustreerd

Gudrun 


"

Ik zie de cursus als een enorme verrijking op mijn levenspad en die van mijn kind. 

Sinds de cursus merk ik dat ik meer ontvankelijker ben. Het meest waardevolle tot nu toe heel vind ik het dicht bij jezelf komen en het opruimen.


Op deze wijze kunnen communiceren met je kind heeft zijn weerslag op alles in positieve zin. De meditaties zijn heel plezierig. De intensiteit was door jouw stem en rust optimaal.

Mirjam 


Early Bird prijs:

244,00 EUR  €198,-

(eenmalige betaling)

Betaal je liever in 4 maandelijkse termijnen van €49,50?
Klik op de gele knop hierboven en selecteer de optie: '4 maandtermijnen'

© 2020, FreeHappyKids    Algemene Voorwaarden &  Privacy policy     Contact