fbpx

Gratis Introductie:
Telepathisch Communiceren 
met je kind

Vraag je je wel eens af wat er in het hoofd van je kind omgaat? 

Of... Wil je ontdekken hoe je je kind (nog) sterker en duidelijker kunt aanvoelen? Zodat je makkelijker weet wat je kind precies nodig heeft?

Of... Wil je een nog diepere connectie met je kind ervaren? 

Meld je gratis aan voor de introductie Telepathisch Communiceren met je kind
Inclusief meditatie om zelf intuïtief contact te maken met je kind.

"

"Wat een ervaring. Tranen stroomden over mijn wangen van liefde voor mijzelf, mijn zoon en dochter. Aan het einde van de meditatie wist ik zelfs nog contact te maken met mijn dochter waar ik een hele moeilijke band mee heb. Het gevoel van de energie die loskwam tussen ons drieën was intens. Nothing but love."


Hoi, ik ben Leony

Vraag je je wel eens af wat er in het hoofd van je kind omgaat?
Dat was nou jarenlang mijn ‘werk’ :-)

Om iets duidelijker te zijn: ik communiceer telepathisch met kinderen. 

Dat kinkt misschien een beetje raar (of niet) -en in alle eerlijkheid heeft het ook wel even geduurd voordat ik gewoon durfde te vertellen wat ik doe voor werk. Maar ik geloof dat het eigenlijk heel natuurlijk is


Vaak pikken ouders al van alles op van hun kinderen. Een sterk voorgevoel ergens over... zomaar een goed idee... Alleen twijfelen ze snel aan zichzelf of luisteren niet naar hun intuïtie.


In de afgelopen jaren heb ik in sessies met honderden kinderen telepathisch gecommuniceerd. En het is mijn passie om andere ouders te helpen hun eigen intuïtieve connectie verder te ontwikkelen. Niet alleen om je kind (nog) beter te begrijpen en aan te voelen, maar ook jezelf. 

© 2020, FreeHappyKids    Algemene Voorwaarden &  Privacy policy     Contact